Robin Hood

In juni 2009 hebben leerlingen van AtelierVelp met een grootse musical in de Schouwburg in Arnhem opgetreden. Dit keer werd het verhaal van Robin Hood op de planken gebracht. De productie vond plaats onder professionele begeleiding van de docenten van AtelierVelp, met medewerking van tientallen vrijwilligers voor het belangrijke werk achter de schermen. Dit 2-jaarlijkse mega-spektakel werd financieel mogelijk gemaakt door onze stichting.

De kracht van deze musicals is de inzet van de vele honderden jongeren in de diverse leeftijdsgroepen te midden van afgestudeerde artiesten. Het enthousiasme op het podium straalde er weer vanaf. Zelfs de jongste balletleerlingen van 4 jaar hebben ook hun rolletje toebedeeld gekregen.

In 2009 viel de musicaluitvoeringen samen met de viering van het 15-jarig bestaan van AtelierVelp. In slechts anderhalf decennium is dit opleidingsinstituut uitgegroeid van een kleine balletschool met minder dan 100 leerlingen tot een professioneel opleidingscentrum voor podiumkunsten met meer dan 1.000 “artiesten in-de-dop”.

de musical van AtelierVelp