Partners

Door het financieel steunen van Stichting Kunst in Beweging geeft u ons de ruimte om podiumkunsten bij jongeren te promoten. Met hulp van onze partners geven wij een grote groep jonge mensen de kans om met elkaar dans en muziek te beoefenen en toe te werken naar een afsluitende uitvoering, in een professionele omgeving. De stichting stimuleert daarbij ook de ontwikkeling van creatief talent.

Voorbeelden van onze musical-, theater- en dansproducties in de afgelopen jaren zijn: Pinokkio (2002) Chitty Chitty Bang Bang (2005), Robin Hood (2009) en De Koning en Ik (2011). Deze grote producties zijn opgevoerd in de Schouwburg Arnhem, waarbij bijna alle voorstellingen uitverkocht waren. Dit betekent dat bij deze vier producties in totaal ruim 10.000 bezoekers zijn geweest die allen hebben kunnen genieten van de ruim 1.000 artiesten van AtelierVelp/Studio26.

In 2007 heeft de stichting de twee kleinere producties Hebbes en Ze leefden gelukkig nog lang in het Posttheater mogelijk gemaakt. Ook daarbij waren weer alle leerlingen van destijds AtelierVelp betrokken. Ook in 2012 ondersteunen wij weer verschillende kleinere tot middelgrote producties en kleinere muziek- en dansevenementen. In 2013 volgt dan weer een musical-spektakel! Ook dan verwachten wij weer zes keer een uitverkochte Schouwburg.

Voor dit soort unieke activiteiten is geld nodig. Deze projecten kunnen helaas niet uit de reguliere lesgelden van de school worden bekostigd. Ongeveer de helft van het productiebudget wordt gedekt door de kaartverkoop. En voor de rest zijn wij aangewezen op financiële ondersteuning van derden.

Wilt u onze stichting en daarmee de jongeren ook steunen? Uw bijdrage is van harte welkom!

De bijdragen die wij ontvangen uit fondsen en subsidies zijn meestal direct gekoppeld aan ideeële kunstprojecten. Wij richten ons daarbij vooral op die doelgroepen voor wie podiumkunsten en beweging moeilijker bereikbaar zijn. Het gaat dan om groepen die buiten de boot dreigen te vallen door beperkte (geestelijke of lichamelijke) gezondheid, of door inkomensbeperkingen. Zo vinden wij dat het beoefenen van dans, theater en muziek toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht afkomst, nationaliteit, leeftijd, maatschappelijke positie of inkomen.

Stichting Kunst in Beweging… laat ze schitteren!

 

PARTNERS VAN DE STICHTING:
Studio26 (voorheen AtelierVelp)

Fondsen
Oranje Fonds
Prins Bernard Fonds

Subsidie-partners
Gemeente Rheden
Vivare

Samenwerkingspartners 2014/2015
ROC RijnIJssel
Helicon opleidingen
Beekdal Lyceum
Olympus College
Het Rhedens

Sponsoren 2011/2012
Bluemailcentral
De Bos Makelaardij
Coolcat
Van Doorenmalen en Partners
Focus Optiek
Jacobs Verhuizingen
Jansen & de Feijter
MC Audio
OHRA
Physique Centrum voor Sport & Gezondheid
Score Wholesale BV
Studio MoM
Sugar Mama
Veldman Sport
Westerveld en Vossers
Wijnhandel Appeldoorn

Wij danken ook de sponsoren die ons in de afgelopen jaren hebben gesteund
Akkermans van Elten
Christiaan Patisserie
Flitz Kinderkleding
FMP Facilitair en Logistiek Management
Haarmode Mystic
Van den Hatert Elektrotechniek
Hunting Lodge
KplusV Organisatie-advies
Grand Café Metropole
Notariskantoor de Kroon
Kylie BV
Olde Dubbelink
Troika Interieur en Decoratie