Zangers en acteurs gezocht voor grote musicalproductie

Stichting Kunst in Beweging brengt i.s.m. Studio26 een grote musicalproductie uit in het weekend van 20 & 21 juni 2020 2020 in het Arnhemse Stadstheater. Het script is af, nu de cast nog. Schrijf je nu in voor de auditie!

Stichting Kunst in Beweging zet zich vanuit haar missie ‘Laat ze schitteren’ al decennialang in voor de amateur podiumkunsten in Gelderland. Zo produceerde zij o.a. Sjakie en de Chocoladefabriek (1995), Pinokkio (2002), Chitty Chitty Bang Bang (2005), Robin Hood (2009), De Koning en ik (2011) en De Keizer en de Nachtegaal (2015). Ook dit seizoen brengt zij i.s.m. Studio26 een nieuwe musicalproductie uit, welke met vier voorstellingen op 20 en 21 juni 2020 te zien zal zijn in de grote zaal van Stadstheater Arnhem.

De stichting is momenteel op zoek naar zangers en acteurs voor de cast van een origineel, sprookjesachtig verhaal. Men is voor de hoofdrollen en het ensemble op zoek naar jongens en meisjes (vanaf 14 jaar), mannen en vrouwen. Zang- en spelervaring is niet verplicht, maar wel handig. Ook professionals die het leuk vinden om mee te doen zijn welkom, omdat de stichting in het kader van talentontwikkeling de ontmoeting en samenwerking tussen amateurs en professionals stimuleert.

De auditie wordt gehouden op vrijdagavond 3 januari 2020 in Velp. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier >