Bestuur

Erik
Blomjous
voorzitter

Sinds 2007 is Erik Blomjous de trotse voorzitter van de stichting. Muziek is Erik’s passie en zo bracht hij in zijn jonge jaren veel tijd door in de muziekschool.

Naast zijn werk voor de stichting, werkt Erik in het bedrijfsleven. Zo bekleedde hij diverse managementfuncties op het gebied van sales, business development, export en marketing. Van Nederland tot Japan.

Zijn passie voor muziek en talentontwikkeling en de drive om producten en diensten te vermarkten, maakt Erik een goede voorzitter om de stichting te laten groeien.

Frank
Maas
penningmeester

Sinds 2007 is Frank Maas de penningmeester van de stichting. Als vader van vier kinderen draagt hij talentontwikkeling en onderwijs een warm hart toe.

Frank werkt als senior investment engineer bij AkzoNobel en is in deze functie verantwoordelijk voor vele miljoenen. Hij heeft dan ook ruime ervaring in het leiden van productiebedrijven. Bij stichting Kunst in Beweging gaat het om andere bedragen, maar de principes van een financiële verantwoording blijven gelijk. Daarnaast heeft Frank in diverse schoolbesturen gezeten, wat hem samen met zijn financiële ervaring een goede penningmeester maakt.

Arnaud
van Amerongen
secretaris

Arnaud is sinds 2017 de secretaris van de stichting.