Bestuur

bestuur

Carel Rink

Voorzitter

Carel zit sinds 2022 in het bestuur van Kunst in Beweging en sinds 1 januari 2023 als voorzitter. In 1976 startte Carel zijn onderwijsloopbaan in het MBO onderwijs in Arnhem. Na talrijke fusies ontstond Rijn IJssel. Vanaf 1986 was Carel directeur van de unit gezondheidszorg, later van het cluster Pasvorm & Educatie en de laatste 13 jaar van de sector Vakschool Wageningen. Hier leerde hij Studio26 kennen en produceerden zij samen vanaf 2008 de Dinnershows. In 2020 is hij met pensioen gegaan. Kunst in Beweging staat voor talentontwikkeling en het is mooi daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Ans van Eijndhoven

Algemeen bestuurslid

Vanaf 2022 is Ans bestuurslid van Kunst in Beweging. Een stichting die Ans een warm hart toedraagt. Haar werkzame leven heeft ze in het onderwijs doorgebracht.

Ze is gestart als leerkracht in het basisonderwijs en met veel plezier heeft ze ook leiding mogen geven aan de pabo in Doetinchem. In de verschillende onderwijssituaties heeft ze ervaren hoe belangrijk kunst en cultuur is bij de ontwikkeling van jonge mensen. 

Herwin Peters

Herwin Peters

Penningmeester

Herwin is sinds 2022 de penningmeester van de stichting

Assepoester de Musical

De cast van Assepoester de Musical toert langs campings door Nederland met een herziene versie van dit klassieke sprookje. Kom met de...

Bekijk meer

Pien Pan de musical

In het rijk van Elders mag iedereen doen waar hij/zij zin in heeft. Maar wat als Kapitein Bulder de sleutel in zijn...

Bekijk meer

Bandcoaching

Stichting Kunst in Beweging biedt bandcoaching aan. Heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is bandcoaching iets voor jou. Met...

Bekijk meer

Project boeken