Sponsoring

Door het financieel steunen van Stichting Kunst in Beweging geeft u ons de ruimte om podiumkunsten bij jongeren te promoten. Met hulp van onze partners geven wij een grote groep jonge mensen de kans om met elkaar dans, muziek en toneel te beoefenen en toe te werken naar een afsluitende uitvoering, in een professionele omgeving. De stichting stimuleert daarbij ook de ontwikkeling van creatief talent.

Voorbeelden van musical-, theater- en dansproducties in de afgelopen decennia zijn: Pinokkio (2002), Chitty Chitty Bang Bang (2005), Robin Hood (2009) en De Koning en Ik (2011). Deze grote producties zijn destijds opgevoerd in de Schouwburg Arnhem, waarbij bijna alle voorstellingen uitverkocht waren. Dit betekent dat bij deze vier producties in totaal ruim 10.000 bezoekers zijn geweest die allen hebben kunnen genieten van de ruim 1.000 artiesten van AtelierVelp/Studio26.

De stichting heeft ook kleinere producties bij onze partner Studio26 mogelijk gemaakt, zoals Hebbes en Ze leefden gelukkig nog lang, opgevoerd in het Posttheater te Arnhem. Ook daarbij waren weer alle leerlingen van de school betrokken. Sinds 2015 is  Studio26 gevestigd in een eigen pand met een zaal voor 200 gasten. Sindsdien zijn er binnenshuis verschillende kleinere tot middelgrote producties en kleinere muziek- en dansevenementen georganiseerd. In 2021 volgt weer een groots musical-spektakel, waarvoor zal worden uitgeweken naar de grote zaal van het Stadstheater Arnhem.

Voor dit soort unieke activiteiten is geld nodig. Vele projecten kunnen helaas niet uit de reguliere lesgelden van de school worden bekostigd. Daarom ondersteunt de Stichting Kunst in Beweging diverse projecten van Studio26. De stichting neemt bij grote projecten alle financiële taken van het project over. De kaartverkoop zal in vele gevallen ongeveer de helft van het productiebudget gaan dekken en voor de rest zijn wij aangewezen op financiële ondersteuning van derden, door o.a. subsidies, fondsen en sponsorgelden. Voor ieder project wordt  een aparte administratie bijgehouden. Het bestuur van de stichting bepaalt de financiële kaders van de projecten en controleert de uitgaven. Jaarlijks wordt de jaarrekening opgesteld door een onafhankelijke accountant. De jaarrekening is op te vragen bij het bestuur van de stichting.

Wilt u onze stichting en daarmee de jongeren ook steunen? Uw bijdrage is van harte welkom!

De bijdragen die wij ontvangen uit fondsen en subsidies zijn ook vaak direct gekoppeld aan ideële projecten. Wij richten ons daarbij vooral op die doelgroepen voor wie podiumkunsten en beweging moeilijker bereikbaar zijn. Het gaat dan om groepen die buiten de boot dreigen te vallen door beperkte (geestelijke of lichamelijke) gezondheid, of door inkomensbeperkingen. Zo vinden wij dat het beoefenen van dans, theater en muziek toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht afkomst, nationaliteit, leeftijd, maatschappelijke positie of inkomen.

De afgelopen jaren zijn wij gesteund door diverse fondsen, subsidiepartners en sponsoren uit het bedrijfsleven. Wij danken alle partners voor de ontvangen steun. En ook iedere partner.. laat ze schitteren!

Fondsen
Oranje Fonds
Prins Bernard Cultuurfonds
VSB-fonds

Subsidiepartners
Provincie Gelderland
Gemeente Arnhem
Gemeente Rheden
Cultuurbedrijf RIQQ
Cultuur Oost
De C.S. Oolgaardtstichting
Vivare

Sponsoren
Akkermans van Elten
Bluemailcentral
De Bos Makelaardij
Christiaan Patisserie
Coolcat
Van Doorenmalen en Partners
Flitz Kinderkleding
FMP Facilitair en Logistiek Management
Focus Optiek
Grand Café Metropole

Haarmode Mystic
Van den Hatert Elektrotechniek

Hunting Lodge
Jacobs Verhuizingen
Jansen & de Feijter
KplusV Organisatie-advies
Kylie BV
MC Audio
Notariskantoor de Kroon
OHRA
Olde Dubbelink
Physique Centrum voor Sport & Gezondheid
Score Wholesale BV
Studio MoM
Sugar Mama
Troika Interieur en Decoratie
Veldman Sport
Westerveld en Vossers
Wijnhandel Appeldoorn

Assepoester de Musical

De cast van Assepoester de Musical toert langs campings door Nederland met een herziene versie van dit klassieke sprookje. Kom met de...

Bekijk meer

Pien Pan de musical

In het rijk van Elders mag iedereen doen waar hij/zij zin in heeft. Maar wat als Kapitein Bulder de sleutel in zijn...

Bekijk meer

Bandcoaching

Stichting Kunst in Beweging biedt bandcoaching aan. Heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is bandcoaching iets voor jou. Met...

Bekijk meer

Project boeken