Bandcoaching

Stichting Kunst in Beweging biedt bandcoaching aan.

Heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is bandcoaching iets voor jou. Met andere cursisten vormen jullie samen een band. Samen met jouw bandgenoten krijg je 10 lessen van één uur. Onder begeleiding van een docent leer je in harmonie met andere instrumenten te spelen en liedjes te begeleiden.

Je kunt jezelf inschrijven voor de Kidsband (8 tot 12 jaar) of de Popband (12 tot 18 jaar). In de Kidsband speel je simpele liedjes die speciaal voor dit project geschreven zijn. De Popband is een coverband waar je bestaande popliedjes speelt. Aan het eind van deze periode ben je klaar om samen het podium op te gaan. Tijdens de lessen leer je samen te werken en samen te spelen in een band. 
De drums en bas vormen de basis van de band, gitaar en toetsen maken het instrumentale plaatje compleet, als zanger of zangeres ontwikkel je jezelf tot een heuse frontman of vrouw.

Alle instrumenten en soorten zang zijn welkom. 

LESSEN EN INTRODUCTIELES

De lessen starten op 5 november 2022 en eindigen op 28 januari 2023. Introductieles vindt plaats op zaterdag 22 oktober.

Lesrooster
Zaterdag
10:00 tot 11:00 uur voor 8 tot 12 jaar
11:00 tot 12:00 uur voor 12 tot 18 jaar

TARIEVEN INTRODUCTIELES EN LESSEN

► De introductie les van 60 min. is gratis
► 10 lessen van 60 min. €150,-

Klik hier om in te schrijven voor de introductieles