Partners

Stichting Kunst in Beweging werkt graag samen met het onderwijs en het bedrijfsleven. Door de jaren heen heeft zij diverse, duurzame samenwerkingsverbanden ontwikkeld.

Studio26
Studio26 is een expert op het gebied van cultureel ondernemerschap en talentontwikkeling. Studio26 biedt een breed cursusprogramma aan op het gebied van dans, muziek, theater en circus. De lessen worden verzorgd door ervaren vakdocenten. Getalenteerde dansers kunnen deelnemen aan de vooropleiding dans, welke als springplank dient naar een mbo- of hbo-vervolgopleiding. Daarnaast is Studio26 een samenwerkingspartner van Rijn IJssel in de dansopleidingen Urban en Show Allround, de Nederlandse Musical Academie en diverse andere opleidingen. Opleidingen die staan voor vakmanschap, passie en kwaliteit. In deze unieke samenwerking zorgt Studio26 voor de praktijklessen en biedt jonge talentvolle dansers en zangers een podium om zich professioneel te ontwikkelen. Studio26 is producent van diverse producties, van klein en intiem tot groots en commercieel, van regionaal tot landelijk. Evenementen vinden op locatie plaats of in het eigen pand in Velp, waar men de beschikking heeft over professionele dans- en muziekstudio’s, multifunctionele ruimtes en een theaterzaal voor ca. 200 bezoekers. Ook voor artistieke ondersteuning bij evenementen kan men bij Studio26 terecht. Zo zorgt ze o.a. voor entertainment bij de uitreiking van awards, modeshows, bedrijfsfeesten, openingen en dinnershows.

Lees meer over de samenwerking met Studio26.

Middelbare scholen
Stichting Kunst in Beweging werkt graag samen met scholen uit de regio Velp/Arnhem. Zo heeft zij een vast samenwerkingsverband met het Beekdal Lyceum, Olympus College en Maarten van Rossemcollege in Arnhem en Het Rhedens in Rozendaal en Dieren. Deze scholen onderschrijven het belang van de ontwikkeling van talentontwikkeling en creatieve vaardigheden als onderdeel van de 21st century skills. Door middel van vaste lessen in het curriculum, workshops, themaweken en interdisciplinaire scholenprojecten leveren wij als stichting een bijdrage aan de ontwikkeling van vele jonge talenten uit de regio.

Rijn IJssel Creatieve Industrie
Creatieve Industrie is de bruisende plek met excellente opleidingen voor ondernemende studenten die hun unieke talent op eigen wijze ontplooien. Dit doen ze met betrokken en vakbekwame medewerkers die de studenten ondersteunen en stimuleren bij het leggen van een stevige basis voor de toekomst.

Rijn IJssel Creatieve Industrie biedt diverse opleidingen op het gebied van podiumkunst aan, waaronder de dansopleidingen Urban, Show Allround en Creative Contemporary, de musicalopleiding van de Nederlandse Musical Academie en een theater- en muziekopleiding. Daarnaast hebben ze vele andere creatieve opleidingen op het gebied van make-up & hair, licht- en geluidtechniek, vormgeving en design, mode, evenementenorganisatie en media. Stichting Kunst in Beweging is een geaccrediteerd stagebedrijf voor studenten van deze opleidingen. Door middel van diverse projecten biedt zij op jaarbasis honderden studenten een BPV-plaats, zodat zij de opgedane theorie en vaardigheden op school in de praktijk van het werkveld leren toepassen.

Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel Vakschool Wageningen, de school voor Horeca, Toerisme, Bakkerij en Facilitaire dienstverlening bestaat al ruim 100 jaar. De school is gestart met opleidingen voor de Bakkerij. Later kwamen daar Horeca-opleidingen bij. Sinds enige jaren verzorgt Rijn IJssel Vakschool Wageningen ook een compleet onderwijsaanbod voor de toeristische en recreatieve sector en voor facilitaire dienstverlening. De school heeft vestigingen in Arnhem en Wageningen.

Rijn IJssel Vakschool Wageningen biedt haar studenten aantrekkelijk en waarde(n)vol onderwijs, is constructief ondernemend naar haar partners in de markt en inspireert haar medewerkers om zich te ontplooien. Stichting Kunst in Beweging realiseert dan ook graag samen met Vakschool Wageningen de jaarlijkse Dinnershow GOUD en Dinnershow Christmas Special.

Assepoester de Musical

De cast van Assepoester de Musical toert langs campings door Nederland met een herziene versie van dit klassieke sprookje. Kom met de...

Bekijk meer

Pien Pan de musical

In het rijk van Elders mag iedereen doen waar hij/zij zin in heeft. Maar wat als Kapitein Bulder de sleutel in zijn...

Bekijk meer

Bandcoaching

Stichting Kunst in Beweging biedt bandcoaching aan. Heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is bandcoaching iets voor jou. Met...

Bekijk meer

Project boeken