Sjakie en de chocoladefabriek

Om het eerste jaar van Dansatelier Velp feestelijk af te sluiten, besloten oprichters Esther Mast en Hanneke van der Weele de musical Sjakie en de Chocoladefabriek op de planken te zetten.

Deze vrolijke voorstelling, naar het gelijknamige boek van Roald Dahl, werd in juli 1995 uitgevoerd in een bomvolle Stadsschouwburg in Arnhem.
Met deze voorstellingen willen de oprichters de leerlingen de gelegenheid geven zelf een keer op het podium te staan EN te schitteren! Om die ervaring zo compleet mogelijk te maken is gekozen voor een samenwerking met professionele acteurs, muzikanten en zangers.
Regie: Job van Gorkum en Erwin van Heusden.
De voorstelling werd mede mogelijk gemaakt door de hulp voor en achter de schermen van een groot aantal vrijwilligers. Grote dank hiervoor!

Assepoester de Musical

De cast van Assepoester de Musical toert langs campings door Nederland met een herziene versie van dit klassieke sprookje. Kom met de...

Bekijk meer

Pien Pan de musical

In het rijk van Elders mag iedereen doen waar hij/zij zin in heeft. Maar wat als Kapitein Bulder de sleutel in zijn...

Bekijk meer

Bandcoaching

Stichting Kunst in Beweging biedt bandcoaching aan. Heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is bandcoaching iets voor jou. Met...

Bekijk meer

Project boeken