Het betoverde land achter de kast

Het betoverde land achter de kast

We schrijven 26 en 27 juni 1999. Dansatelier Velp bestaat bijna 5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een dansschool van formaat waar niet alleen danslessen worden verzorgd maar ook toneellessen.

Reden genoeg om dit lustrum te vieren met een bijzondere musical, opgevoerd in Schouwburg Arnhem.
Na het succes van ‘Sjakie’ en ‘Pippi’ wordt nu de musical ‘Het Land achter de Betoverde Kast’ opgevoerd, naar een verhaal van C.S. Lewis. Dit is in feite het tweede en belangrijkste deel uit de zevendelige serie ‘De Kronieken van Narnia’. De kronieken vertellen het verhaal van kinderen die een centrale rol spelen in de geschiedenis van het fictieve land Narnia, een plaats waar dieren kunnen praten en magie een alledaags verschijnsel is.

Het sprookjeselement vond Dansatelier Velp voor zowel kinderen als volwassenen inspirerend en was dan ook een mooi uitgangspunt voor deze nieuwe productie.
Regie, script en toneelteksten: Sabine van Boven.

Assepoester de Musical

De cast van Assepoester de Musical toert langs campings door Nederland met een herziene versie van dit klassieke sprookje. Kom met de...

Bekijk meer

Pien Pan de musical

In het rijk van Elders mag iedereen doen waar hij/zij zin in heeft. Maar wat als Kapitein Bulder de sleutel in zijn...

Bekijk meer

Bandcoaching

Stichting Kunst in Beweging biedt bandcoaching aan. Heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is bandcoaching iets voor jou. Met...

Bekijk meer

Project boeken