Dinnershow Christmas Special

De perfecte combinatie van een sterke samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs; dát is Dinnershow Christmas Special. Een laagdrempelig event dat we jaarlijks organiseren.
Op basis van jarenlange ervaring is het ieder jaar weer een feestje om met een professioneel team een prikkelende, entertainende show neer te zetten, zo ook in 2019.

De choreografen, event coördinatoren en natuurlijk de culinair specialisten van Vakschool Wageningen streven naar een gezellige avond vol zang, dans, en entertainment waar vrienden, familie of collega’s ontspannen kunnen genieten. Dinnershow Goud Christmas wordt in samenwerking met Stichting Kunst en beweging verzorgd door Rijn IJssel studenten van de opleidingen Show Allround, Urban en de Nederlandse Musical Academie. De artistieke leiding van de Christmas Special is in handen van Studio26.

Assepoester de Musical

De cast van Assepoester de Musical toert langs campings door Nederland met een herziene versie van dit klassieke sprookje. Kom met de...

Bekijk meer

Pien Pan de musical

In het rijk van Elders mag iedereen doen waar hij/zij zin in heeft. Maar wat als Kapitein Bulder de sleutel in zijn...

Bekijk meer

Bandcoaching

Stichting Kunst in Beweging biedt bandcoaching aan. Heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is bandcoaching iets voor jou. Met...

Bekijk meer

Project boeken