Dinnershow Goud dit keer in een ander jasje

Beleef op 21 en 22 april 2021 een unieke avond en geniet van een spetterende show tijdens het jaarlijks terugkerende evenement Dinnershow Goud!

Dit jaar gaan we het nét eventjes anders doen dan voorgaande jaren. Tijdens deze editie wordt de gast vanuit zijn of haar woonkamer live meegenomen naar de tv-studio van Dinnershow Goud. Via een livestream show kan er genoten worden van een spectaculaire avond verzorgd door studenten van de opleidingen Danser Show Allround, Danser Urban en de Nederlandse Musical Academie. 

Vanuit een gezamenlijke passie voor talentontwikkeling, is de unieke samenwerking met Rijn IJssel Vakschool Wageningen en Creatieve Industrie ontstaan. Dinnershow Goud wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Kunst in Beweging die hiermee de broodnodige stageplaatsen voor het mbo faciliteert. Studenten van diverse opleidingen worden onder begeleiding van onze professionals klaargestoomd voor het echte werk: een Dinnershow op locatie. Inmiddels hebben meer dan 10.000 gasten kunnen genieten van Dinnershow Goud!

Assepoester de Musical

De cast van Assepoester de Musical toert langs campings door Nederland met een herziene versie van dit klassieke sprookje. Kom met de...

Bekijk meer

Pien Pan de musical

In het rijk van Elders mag iedereen doen waar hij/zij zin in heeft. Maar wat als Kapitein Bulder de sleutel in zijn...

Bekijk meer

Bandcoaching

Stichting Kunst in Beweging biedt bandcoaching aan. Heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is bandcoaching iets voor jou. Met...

Bekijk meer

Project boeken