Ik wou dat ik anders was

Op 19, 20 en 21 mei 2014 wordt de voorstelling Ik wou dat ik anders was op de planken gebracht door eerstejaars studenten van de opleiding Rijn IJssel Nederlandse Musical Academie (NMA), in samenwerking met Stichting Kunst in Beweging.
Het stuk is een bewerking van het gelijknamige boek van Paul Biegel en wordt geregisseerd door Dennis Willekens.

De regisseur is voor velen geen onbekende: Dennis speelde een hoofdrol in Robin Hood en in De Koning en Ik (kijk onder amateurproducties). Inmiddels is hij al veelvuldig in het theater en op tv te zien geweest. Naast zijn acteerwerk is Dennis momenteel ook werkzaam als theaterdocent op de NMA. Voor de studenten is de voorstelling een fantastische stageplaats om hun talent en vaardigheden verder te ontwikkelen en op het podium te staan.
De voorstelling heeft als onderliggende thema’s ‘anders zijn’ en ‘pesten’, maar heeft ook een flinke dosis humor en fantasie en is bedoeld voor kinderen vanaf circa 8 jaar.

Ik wou dat ik anders was poster