Pinokkio

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2002 slaat de musicalkoorts weer toe bij DansAtelier Velp. Voor de 4e keer op rij brengt de school – met inmiddels 500 leerlingen die wekelijks vol enthousiasme dansen, toneelspelen en muziek maken- een nieuwe musical op de planken van Schouwburg Arnhem.

Alle leerlingen ‘maken in 4 voorstellingen een hele lange neus’ met de opvoering van ‘Pinokkio’. De meeste mensen kennen het verhaal als de Amerikaanse animatiefilm uit 1940 van Walt Disney, waarvan het scenario is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carlo Collodi uit 1883.
Het verhaal heeft een simpele moraal: als je goede dingen doet word je beloond, en tja, als je liegt wordt je neus langer….

Maanden hebben hebben de leerlingen gerepeteerd en met hulp van alle docenten, het productieteam en een groot aantal vrijwilligers is er weer een fantastische voorstelling te zien waarin de leerlingen even de sterren van de avond mogen zijn!
Regie, script en toneelteksten: Sabine van Boven in samenwerking met Hadass Pelter.

Assepoester de Musical

De cast van Assepoester de Musical toert langs campings door Nederland met een herziene versie van dit klassieke sprookje. Kom met de...

Bekijk meer

Pien Pan de musical

In het rijk van Elders mag iedereen doen waar hij/zij zin in heeft. Maar wat als Kapitein Bulder de sleutel in zijn...

Bekijk meer

Bandcoaching

Stichting Kunst in Beweging biedt bandcoaching aan. Heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is bandcoaching iets voor jou. Met...

Bekijk meer

Project boeken