Vaccin om te dansen

Goed nieuws voor iedereen die niet meer stil kan zitten. Samen met singer songwriter Rob Mulders heeft Studio26 een nummer uitgebracht over de lockdown. Ze hebben gewoon Vaccin… om te dansen.

Dit project liep dit keer niet via onze stichting, maar vinden we wel zo leuk, dat we het toch maar even op onze website hebben gezet.

Hanneke, directeur van Studio26, nam het initiatief om in samenwerking met singer songwriter Rob Mulders van Wortel Drie een track over de lockdown uit te brengen. Een vruchtbare samenwerking met een catchy resultaat. Hanneke: “Met dit nummer willen we iedereen die de lockdown zat is en weer wil dansen, een hart onder de riem steken. Dansen kan overal, en op deze track lukt dat zeker!” Bekijk de video en dans mee!

Assepoester de Musical

De cast van Assepoester de Musical toert langs campings door Nederland met een herziene versie van dit klassieke sprookje. Kom met de...

Bekijk meer

Pien Pan de musical

In het rijk van Elders mag iedereen doen waar hij/zij zin in heeft. Maar wat als Kapitein Bulder de sleutel in zijn...

Bekijk meer

Bandcoaching

Stichting Kunst in Beweging biedt bandcoaching aan. Heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is bandcoaching iets voor jou. Met...

Bekijk meer

Project boeken

Project boeken